RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Позив за достављање предлога пројеката за подрску самозапосљавању младих кроз доделу бесповратних средстава за покретање пословања

Шанса за економско оснаживање младих жена

Бесповратна средства ЕУ и Швајцарске за младе предузетнике. Право учешћа на конкурсу имају незапослени млади од 18 до 30 година старости, који су у тренутку објављивања јавног позива пријављени на евиденцију Националне службе за запошљавање најмање три месеца непрекидно, а имају стално пребивалиште и планирају покретање бизниса у једној од општина које су укључене у реализацију програма Европски Прогрес, наводи се у саопштењу достављеном Тањугу.

Програмом су обухваћене општине: Нови Пазар, Ивањица, Нова Варош, Прибој, Пријепоље, Рашка, Сјеница и Тутин, Прокупље, Блаце, Житорађа, Куршумлија, Лесковац, Бојник, Власотинце, Лебане, Медвеђа, Црна Трава, Врање, Босилеград, Бујановац, Владичин Хан, Прешево, Сурдулица, Трговиште, Брус, Алексинац, Гаџин Хан, Дољевац, Мерошина, Сврљиг, Бабушница, Бела Паланка и Књажевац.

Програм ће подржати до 20 старт-уп предузећа у области производње, информационих технологија и прехрамбене индустрије, односно прераде хране, са највише 10.000 ЕУР, а најмање 2.500 ЕУР по пројекту.

Конкурс је отворен до 11. маја 2016. године, а више информација о самом позиву као и детаљна документација
за пријављивање доступни су на веб сајту Европског Прогреса. http://www.europeanprogres.org/Poziv-za-dostavljanje-predloga...
Европски Прогрес неће додељивати новчана бесповратна средства, већ ће у одобреној вредности бити набављене машине, опрема и друга трајна добра (укључујући и софтвер) неопходна за покретање бизниса.

Након коначног одобрења предлога пројекта, а пре набавке и испоруке тражене опреме, машина и трајних
добара, будуће младе предузетнице и предузетници ће започети процес регистрације предузећа код Агенције за привредне регистре.

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Град Ужице у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ д.о.о. објављује,

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА
У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије града Ужица који планирају узгој живине у току 2020. године, да своје пријаве доставе Градској управи Града Ужица.
ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава у области живинарства на територији града Ужица. Подстицајна средства биће опредељена за узгој живине кроз субвенционисање набавке кока носиља и петлова расе Легхорн, Aмрок, Њухемпшир.
ПОДНОСИОЦИ ПРИЈАВА

 

Избор из вести

OBAVEŠTENJE

Poštovani klijenti i saradnici,

Usled novonastale situacije u Srbiji i imajući u vidu proglašenje pandemije od strane Svetske zdravstvene organizacije i pogoršanog stanja u zemlji, RRA "Zlatibor" d.o.o. uvodi mere predostrožnosti te odlaže sve planirane aktivnosti vezane za održavanje skupova, radionica, promocija, sastanaka i drugih vidova okupljanja.

Zaposleni u Agenciji će nastaviti da pružaju informacije i podršku svim zainteresovanima putem elektronske pošte.

Kontakt mail: office@rrazlatibor.rs,

Kontakt:

031/523065

 

Тренутна посета

Имамо 347 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Позив за достављање предлога пројеката за подрску самозапосљавању младих кроз доделу бесповратних средстава за покретање пословања