RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни позив за подношење предлога пројеката локалне инфраструктуре

Институција која расписује конкурс: Европски ПРОГРЕС

Рок за предају документације: 06-05-2016

Тема: Инфраструктура

 

Износ гранта: 30.000 - 200.000 евра.

 

Величина сопственог учешћа: 10 - 49 %

Круг апликаната: 34 локалне самоуправе са југоистока и југозапада Србије.

Резиме:
Развојни програм Европски ПРОГРЕС објавио је јавни позив за подношење предлога пројеката локалне инфраструктуре за које су Европска унија и Влада Швајцарске издвојиле оквирно 1,5 милиона евра. Позив је отворен до 6. маја 2016. године, а право учешћа имају 34 локалне самоуправе са југоистока и југозапада Србије које су укључене у реализацију Европског ПРОГРЕСа.

У оквиру јавног позива локални инфраструктурни пројекти су сврстани у две категороије. Прва категорија подразумева пројекте социјалне инфраструктуре, као што су изградња или обнова образовних, здравстених и установа културе, спортских објеката, пројекте који доприносе побољшању животних услова и социјалних услуга за рањиве групе, и пројекте комуналне инфраструктуре као што су водоводни и канализациони ситеми. Инфраструктурни пројекти који који доприносе унапређењу заштите животне средине, односно побољшању управљања отпадом, смањењу загађености и побољшању енергетске ефикасности су такође у овој групи.

Линкови: Европски ПРОГРЕС

Избор из конкурса

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉЕ У 2021.ГОДИНИ (КОНКУРС ЈЕ ПРОДУЖЕН)

КОНКУРС ЈЕ ПРОДУЖЕН ДО 31. ОКТОБРА

У складу са уговором о сарадњи број 301/21 од 07.06.2021.године закљученим између локалне самоуправе Пријепоље, Фондације Ана и Владе Дивац и Регионалне развојне агенције Златибор, а уз техничку подршку УСАИД Програма за конкурентну привреду, Регионална развојна агенција „Златибор“ доо расписује:

 

КОНКУРС ЗА ПОДСТИЦАЈНА СРЕДСТВА ЗА РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ У ОПШТИНИ ПРИЈЕПОЉЕ У 2021.ГОДИНИ


Конкурсом је планирана подршка пољопривредницима који се баве производњом и прерадом хране. Укупна расположива средства по овом конкурсу су 2.850.000,00 динара. На конкурс могу да конкуришу регистрована пољопривредна газдинства и то за постицаје за набавку:

- Нове опреме и механизације потребне за биљну и сточарску производњу и прераду пољопривредних производа

- Сертификованог садног материјала

 

Избор из вести

АКРЕДИТОВАНЕ РЕГИОНАЛНЕ РАЗВОЈНЕ АГЕНЦИЈЕ ЗНАЧАЈНИ ПАРТНЕРИ МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ

Министарка привреде Анђелка Атанасковић разговарала је са представницима 17 акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА) о проширењу и унапређењу сарадње.

Атанасковић је на онлајн састанку истакла да су агенције значајни ресурс, партнер Министарства привреде у спровођењу програма који се односе на сектор малих и средњих предузећа и предузетништва.
 

Тренутна посета

Имамо 1270 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни позив за подношење предлога пројеката локалне инфраструктуре