RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Јавни конкурс за доделу старт-ап и иновативних кредита привредним субјектима у области информационо-комуникационе технологије

Институција која расписује конкурс: Министарство трговине, туризма и телекомуникација

Рок за предају документације: 07-05-2016

Тема: Развој предузетништва


Износ гранта: висина кредита износи од 300.000 / 500.000 до 1.500.000 / 3.000.000 динара.

Круг апликаната: привредни субјекти.

Резиме:
Старт-ап кредити додељују се привредним субјектима који су регистровани у претходне две године почев од датума објављивања конкурса за доделу кредитних средстава, док се Иновативни кредити додељују привредним субјектима који су регистровани дуже од две године почев од датума објављивања конкурса за доделу кредитних средстава.

Старт-ап и иновативни кредити одобравају се за Пројекат развоја новог или постојећег производа или услуге из области ИКТ (Иновативни пројекат).

Висина кредита износи од 300.000,00 до 1.500.000,00 динара за предузетнике, а од 500.000,00 до 3.000.000,00 динара за правна лица. Рок отплате до четири године, са грејс периодом до једне године (у оквиру рока отплате од четири године). Каматна стопа је 1% на годишњем нивоу, а у грејс периоду се камата обрачунава и приписује главном дугу.

 

Линкови: Министарство трговине, туризма и телекомуникација

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Град Ужице у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ д.о.о. објављује,

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА
У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије града Ужица који планирају узгој живине у току 2020. године, да своје пријаве доставе Градској управи Града Ужица.
ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава у области живинарства на територији града Ужица. Подстицајна средства биће опредељена за узгој живине кроз субвенционисање набавке кока носиља и петлова расе Легхорн, Aмрок, Њухемпшир.
ПОДНОСИОЦИ ПРИЈАВА

 

Избор из вести

Радионица ‘’Соларни извори енергије као одговор на климатске промене”

Последице које нам остављају климатске промене (екстремни временски услови, смањење пољопривредних приноса, смањење квалитета и количине водних ресурса, губитак биодиверзитета, итд.) су све евидентније из године у годину. Имамо све мање времена да зауставимо овај тренд и због тога је, поред институција, неопходно укључивање грађана у процесе борбе против климатских промена. Постоје различити начини на које можемо дати допринос у овој “борби”, а соларни извори енергије су један од начина.

 

Тренутна посета

Имамо 1770 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Јавни конкурс за доделу старт-ап и иновативних кредита привредним субјектима у области информационо-комуникационе технологије