RRA Zlatiborske oblasti

RRA Header

Финансирање унапређења и развоја филмских сценарија

Институција која расписује конкурс: Филмски центар Србије

Рок за предају документације: 15-03-2016

Тема: Култура


Износ гранта: нема података.

Круг апликаната: физичка лица.

Резиме:
КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА
Учесници конкурса дужни су да уз конкурсну пријаву, доставе следећу конкурсну документацију: сценослед или треатмент обима до 20 куцаних страна (у даљем тексту: „сценаристичка грађа“), уз услов да учесник конкурса у моменту подношења пријаве на конкурс поседује искључиво сценаристичку грађу која до тада није експлоатисана од стране аутора, нити постоји у форми сценарија; ауторску експликацију; биографију аутора; оверену изјаву, којом под материјалном и кривичном одговорношћу сценариста изјављује да је ауторско дело којим учествује на конкурсу искључиво његово ауторско дело, да исто до сада није искоришћавано од стране аутора, нити постоји у форми сценарија, као и да ауторска права нису пренета на неко друго лице у било ком обиму; оверену фотокопију личне карте или ишчитане личне карте.

Линкови:  Филмски центар Србије

 

Избор из конкурса

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Град Ужице у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом „Златибор“ д.о.о. објављује,

ЈАВНИ ПОЗИВ

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА
У ОБЛАСТИ ЖИВИНАРСТВА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА УЖИЦА

Позивају се пољопривредни произвођачи са територије града Ужица који планирају узгој живине у току 2020. године, да своје пријаве доставе Градској управи Града Ужица.
ПРЕДМЕТ ЈАВНОГ ПОЗИВА

Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава у области живинарства на територији града Ужица. Подстицајна средства биће опредељена за узгој живине кроз субвенционисање набавке кока носиља и петлова расе Легхорн, Aмрок, Њухемпшир.
ПОДНОСИОЦИ ПРИЈАВА

 

Избор из вести

АКРЕДИТОВАНЕ РЕГИОНАЛНЕ РАЗВОЈНЕ АГЕНЦИЈЕ ЗНАЧАЈНИ ПАРТНЕРИ МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ

Министарка привреде Анђелка Атанасковић разговарала је са представницима 17 акредитованих регионалних развојних агенција (АРРА) о проширењу и унапређењу сарадње.

Атанасковић је на онлајн састанку истакла да су агенције значајни ресурс, партнер Министарства привреде у спровођењу програма који се односе на сектор малих и средњих предузећа и предузетништва.
 

Тренутна посета

Имамо 1659 гостију на мрежи

Придружите нам се на

РРА Youtube канал
РРА Facebook профил
РРА Twitter
РРА LinkedIn профил
Сада сте овде Завршени конкурси Финансирање унапређења и развоја филмских сценарија